Vírusvédelem: helpdesk.nyme.hu

 

Tisztelettel kérjük, hogy e-mail cím igényét, hardveres, szoftveres, illetve vírusvédelemmel kapcsolatos problémáját, tanácsadás szintjén kért igényét írja be a fenti címen elérhető Helpdesk program adatbázisába.

 

A Hibabejelentés menüpont kiválasztása után adja meg, hogy melyik kar dolgozója, hallgatója nevében kívánja a hibát, kérését bejelenteni.

 

Az Összegzés, Leírás, Bejelentő rovatok kitöltését követően rögzítse az üzenetet a Bejelentő elküldése nyomógomb lenyomásával. A rendszer értesíti a kari rendszergazdát az elvégzendő feladatról.

 

Személyesen is érdeklődhet, ekkor az EIK honlapján található Bemutatkozás, Munkatársak menüpontokat követve juthat el a keresett rendszergazda elérhetőségéhez (telefonszám, e-mail cím).

 

Fontos: a rendszergazdákat munkaidőben javasolt a feltüntetett mobil telefonszámokon keresni, mivel munkaidejüknek egy részét külső helyszíneken töltik.

 

Ajánlatos minden esetben a Helpdesk használata, mert az itt megadott bejelentéseket, és az elvégzett munkát a rendszer dokumentálja, és több éven át archíválja.